ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εμπειρία μας στο χώρο του κλιματισμού, μας δίνει την δυνατότητα να σας κατευθύνουμε σωστά και να σας δώσουμε τις καλύτερες απαντήσεις και λύσεις στα παρακάτω σημαντικά ερωτήματα:

 • Ποιο είναι το καλύτερο κλιματιστικό για μένα;
 • Πόσα χρήματα αξίζει να δαπανήσω;
 • Τι είναι ο ιονιστής;
 • Τι πρέπει να γνωρίζω για τη συντήρηση του Air condition;

Αναλαμβάνουμε την Εμπορία, την Εγκατάσταση, το μετέπειτα Service και την επισκευή βλαβών – τεχνική υποστήριξη, σε συστήματα επαγγελματικού και οικιακού Κλιματισμού.

Επίσης, η εταιρία μας εμπορεύεται και τοποθετεί Διαιρούμενα Kλιματιστικά Συστήματα multi Split και VRV. Όταν θέλουμε να εγκαταστήσουμε πολλές εσωτερικές μονάδες η καλύτερη λύση είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος multi split, το οποίο διαθέτει μία εξωτερική μονάδα που μπορεί να τροφοδοτήσει με ψυκτικό υγρό πολλές εσωτερικές κλιματιστικές μονάδες. Η εγκατάσταση συστήματος multi split, συμφέρει συνήθως όταν ο αριθμός των εσωτερικών κλιματιστικών μονάδων που χρειάζεται ο χώρος είναι μέχρι 5 μονάδες. Όταν χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερες εσωτερικές μονάδες είναι απαραίτητα τα κλιματιστικά συστήματα VRV τα οποία είναι και αυτά συστήματα multi split, τα οποία διαθέτουν εξελιγμένα συστήματα ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας και προορίζονται κυρίως για επαγγελματική χρήση σε μεγαλύτερα κτίρια.

Βασικά πλεονεκτήματα των κλιματιστικών συστημάτων multi split και VRV:

 • Έχουν μικρότερο κόστος εγκατάστασης αφού εγκαθιστούμε λιγότερες εξωτερικές μονάδες.
 • Έχουν μικρότερο κόστος συντήρησης, αφού διαθέτουν λιγότερες εξωτερικές μονάδες.
 • Λειτουργούν πολύ αποδοτικά.
 • Δεν «χαλάνε» την εικόνα της όψης του κτιρίου, αφού δεν απαιτούν πολλές εξωτερικές μονάδες.

Τα σημαντικότερα Κριτήρια επιλογής ενός κλιματιστικού είναι:

 • Ώρες λειτουργίας – χρήσης (αν πρόκειται για εξοχικό, για κύρια κατοικία, επαγγελματικό χώρο κ.λπ.)
 • Σωστή επιλογή εταιρείας και μοντέλου κατασκευαστή με πιστοποιημένη τεχνική υποστήριξη και εγγυημένα ανταλλακτικά.
 • Τα κατάλληλα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που απαιτεί ο χώρος και η χρήση, όπως: αυτόματη αλλαγή κατεύθυνσης αέρα, αυτό-καθοριζόμενα φίλτρα, αισθητήρα παρουσίας, διαχείριση ισχύος κ.λπ.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στη σωστή επιλογή του κλιματιστικού σας! Αναλαμβάνουμε επιπλέον, την αποξήλωση – μεταφορά και επανεγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Εμπορευόμαστε και τοποθετούμε κλιματιστικά κορυφαίας ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Συντήρηση – Service Κλιματιστικών

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε εγγυημένα την επισκευή και συντήρηση όλων των τύπων και μοντέλων κλιματιστικών, διαθέτοντας ευρεία γκάμα ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες. Όταν η συντήρηση γίνεται στο σωστό χρόνο, μακροπρόθεσμα εξασφαλίζεται την σωστή λειτουργεία του κλιματιστικού με άμεση συνέπεια να εξοικονομείτε, όχι μόνο χρήματα, αλλά και μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση. Όταν το μηχάνημά σας δεν έχει συντηρηθεί, μειώνεται σταδιακά η ψυκτική του ικανότητα και αυξάνεται το κόστος λειτουργίας.

Oι συνεργατες μας