ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ

Δραστηριοποιούμαστε στην: εμπορία, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή καυστήρων, λεβήτων και κυκλοφορητών πετρελαίου για κεντρικές και ατομικές μονάδες. Μπορείτε να επιλέξετε το σωστό μοντέλο και τύπο λέβητα, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Η ΘΕΡΜΟΚΛΙΜΑ παρέχει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία σε λέβητες, καυστήρες πετρελαίου και κυκλοφορητές, καθώς και όλα τα παρελκόμενα. Συνεργαζόμαστε με επώνυμους οίκους, που διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας, εξασφαλίζοντας το αποτέλεσμα λειτουργίας και απόδοσης των προϊόντων μας.

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις σε ατομικές ή κεντρικές μονάδες πετρελαίου. Βρείτε στην εταιρία μας αξιόπιστους λέβητες (MAVIL, SATURN, BUDERUS, THERMOLEV κ.α.), καυστήρες (RIELLO, ECOFLAM κ.α.), κυκλοφορητές (GRUNDFOS, WILO, SPERONI κ.α.) και θερμαντικά σώματα με τις σωστές αποδόσεις θερμίδων (KERMI, RADSON, LINEA, SPLENDID – HENRAD), από πιστοποιημένα υλικά (CE-ISO).

Πραγματοποιούμε τη μεταφορά και την εγκατάσταση του λέβητα πετρελαίου στο χώρο σας. Αν υπάρχει ήδη λέβητας, τον απομακρύνουμε. Συνδέουμε τις γραμμές της θέρμανσης και την καμινάδα, ενώ φροντίζουμε για τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να εξασφαλίσουμε την σωστή λειτουργία του. Η ΘΕΡΜΟΚΛΙΜΑ αναλαμβάνει τέλος και το επίσημο πιστοποιημένο ανάμα (έναυση) του λέβητα.

Πιστοποιημένο εγγυημένο service – συντήρηση και επισκευή λεβήτων και καυστήρων πετρελαίου

Η επισκευή και συντήρηση του λέβητα πετρελαίου γίνεται μόνο από αδειούχους συντηρητές και εκδίδετε επίσημο φύλλο συντήρησης – ελέγχου.

Εμπιστευτείτε μας για την ετήσια Συντήρηση - Service των ατομικών ή κεντρικών λεβήτων πετρελαίου.

Η ετήσια συντήρηση πραγματοποιείται πρωτίστως για τη δική σας ασφάλεια, για την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του καυστήρα αλλά και την σωστή λειτουργεία του, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την μεγαλύτερη δυνατή οικονομία, με την σωστή καύση του πετρελαίου.

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση αλλά και επισκευή όλων των τύπων – ατομικών ή κεντρικών – και κάθε μάρκας λέβητα – καυστήρα πετρελαίου, διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών. Οι εργασίες συντήρησης και καθαρισμού πρέπει να γίνονται μετά το τέλος του χειμώνα όπου είναι ακόμη φρέσκα τα κατάλοιπα της καύσης. Έτσι αποφεύγεται πιθανή εμφάνιση διάβρωσης του λέβητα η οποία μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στη δημιουργία τρυπών.

Πλεονέκτημα Σωστής Συντήρησης του Λέβητα – Καυστήρα Πετρελαίου

Η συντήρηση του καυστήρα πετρελαίου αυξάνει τη συνολική θερμική απόδοση της εγκατάστασης, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση πετρελαίου μέχρι και 50%. Αυξάνει επιπλέον το χρόνο ζωής του και μειώνει τις πιθανότητες κάποιας σοβαρής βλάβης. Τέλος, κατοχυρώνετε τόσο την δική σας ασφάλεια, όσο και των ανθρώπων γύρω σας.

Κύριες Εργασίες Συντήρησης:

  • Καθαρισμός και συντήρηση του καυστήρα και του λέβητα.
  • Κατάλληλη ρύθμιση του καυστήρα για οικονομία καυσίμου και ελαχιστοποίηση των εκπομπών.
  • Έλεγχος καυσαερίων.
  • Έλεγχος και λίπανση του κυκλοφορητή.
  • Έλεγχος αυτοματισμών.
  • Έλεγχος καλής λειτουργίας.

«Σε κάθε περίπτωση, το κόστος της ετήσιας συντήρησης του Λέβητα – Καυστήρα Πετρελαίου σας, αποσβένεται από την εξοικονόμηση πετρελαίου που επιτυγχάνεται από την ομαλή λειτουργία του καυστήρα.»

 

οι συνεργατεσ μασ