ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΘΕΡΜΟΚΛΙΜΑ – ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Α – ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ Α & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2000 στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια σύγχρονη και δυναμική εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της θέρμανσης, του φυσικού αερίου, του κλιματισμού και των υδραυλικών εργασιών, διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία στο χώρο, από το 1993.

Οι γνώσεις που διαθέτουμε όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας πραγματοποιήσει εγκαταστάσεις κατοικιών, βιοτεχνικών και βιομηχανικών χώρων, γραφείων και καταστημάτων, σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.

Καλυπτουμε τις αναγκες πελατων σε ολη την Μακεδονια…

Εξυπηρετούμε άμεσα, με συνέπεια, αξιοπιστία, και αποτελεσματικότητα τους νομούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, άλλα και όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας.

Όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε και τοποθετούμε είναι ποιοτικώς και τεχνολογικώς αναγνωρισμένα από διεθνείς οργανισμούς και διαθέτουν όλα τα διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας ISO 9001, 9002 και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ασφάλειας CE.

METRICS – OUR SKILLS:

Η πολυετής πείρα, οι άριστες τεχνικές γνώσεις, η ποιότητα των υλικών, άλλα και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, διατηρούν την ΘΕΡΜΟΚΛΙΜΑ Ο.Ε., ως την εταιρεία με τα υψηλοτέρα στάνταρ στη περιοχή της Θεσσαλονίκης και σε ολόκληρη τη Μακεδονία. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας
97%
Ποιότητα των υλικών
99%
Άριστες τεχνικές γνώσεις
98%

Στον ιστότοπο μας μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες τόσο για τα προϊόντα μας όσο και για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε
Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας.

Eπικοινωνια

Επιπλέον, εμπιστευτείτε μας για την ετήσια Συντήρηση / Service των ατομικών ή κεντρικών λεβήτων αερίου. Η ετήσια συντήρηση των Λεβήτων και Καυστήρων Αερίου είναι αναγκαία πρώτα από όλα για την δική σας ασφάλεια αλλά και την σωστή λειτουργεία τους έτσι ώστε να εξασφαλίσετε την καλύτερη δυνατή οικονομία με την σωστή καύση του φυσικού αερίου. Αναλαμβάνουμε την συντήρηση αλλά και επισκευή όλων των τύπων, ατομικών ή κεντρικών, και τις μάρκες των Λεβήτων / Καυστήρων Φυσικού Αερίου διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών.

Η Θερμοκλίμα παρέχει στους πελάτες της μεγάλη ποικιλία σε λέβητες / καυστήρες φυσικού αερίου, καθώς και σε παρελκόμενα. Εμπορευόμαστε μάρκες από επώνυμους οίκους, που διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ποιότητας, εξασφαλίζοντας το αποτέλεσμα λειτουργίας και απόδοσης των προϊόντων μας. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις ατομικές ή κεντρικές φυσικού αερίου με αξιόπιστους λέβητες (IMMERGAS – VAILLANT – BAXI – ARISTON – WOLF – BOSCH),  θερμαντικά σώματα με τις σωστές αποδόσεις θερμίδων (KERMI, RADSON, LINEA, SPLENDID – HENRAD) και πιστοποιημένα υλικά (CE-ISO).

Oι συνεργατεσ μασ